• polderlivingenlifestyle@outlook.com

Samen in de knoop!

Samen in de knoop!

Vele van jullie hebben de weg naar Polder Living & Lifestyle in Dronten al gevonden!

Maar wist je dat je er ook super toffe workshops kan volgen?!

Wij van Lak of Smak houden wel van creatief bezig zijn en daarom hebben wij ook verschillende data gepland staan om een gezellig avondje te gaan knopen! Want wij gaan aan de slag met Macramé!!

Macramé is een knooptechniek waarbij patronen gaan ontstaan! Nu kan je denken van poeh ik zit zo in de knoop.. das niks voor mij.. nou dat gaat je alles mee vallen! Tijdens de workshops breng ik je de kneepjes bij van het knopen en daarom zal je dan ook naar huis gaan met een te gek item!

Op vrijdag 3 april staat er een Slingshot light workshop op de planning! Wat houdt dat nou precies in zal je denken..? Wij gaan een toffe lamp maken waarbij wij het snoer met een macramé patroon omwikkelen. Hierdoor ontstaat er een stoer en eigentijds item!

Denk je van hmm een lamp is leuk maar wat staat er nog meer op de planning?! Nou op vrijdag 17 april staat er een plantendragers workshop op de planning!! Tijdens deze avond gaan wij aan de slag om 2 gave hangers te maken waarbij jouw planten de show stelen in jouw huis!

Beide avonden zijn van 19:00-21:30. De totale kosten voor de workshops zijn €40,- en daarbij hebben wij ook aan de innerlijke mens gedacht want zonder een beetje snoepen kunnen we natuurlijk niet knopen!
Ik neem allerlei kleuren van het Zpagetti garen mee zodat jij met een item naar huis gaat die totaal matcht in jouw interieur! Alle materialen zijn dus ook inbegrepen en daarnaast ontvang je deze avond ook nog eens 10% korting op de gehele collectie van Lak of Smak! Dus twijfel niet en geef je op via Polder Living & Lifestyle! Het wordt een heerlijke avond!

Daarnaast mag ik ook alvast een primeurtje geven voor een andere toffe workshop! Wij van Lak of Smak gaan samenwerken met Colour The Past die ook te vinden is in Polder Living. Wat we precies gaan doen horen jullie zeer binnenkort maar er zit sowieso een heerlijke high tea bij!

-x- Jorn

Jorn Van Dijken