• polderlivingenlifestyle@outlook.com

tutspul nieuws!

tutspul nieuws!

CORONA UPDATE – Het virus dat in de hele wereld rondgaat is nog niet te bevatten. En zoveel mensen met zoveel verschillende manieren proberen hier mee om te gaan. Dat er drastische maatregelen genomen moeten worden is dan ook geen nieuws. 

Nou en drastische maatregelen hebben wij absoluut genomen! Wij hebben de afgelopen dagen klokje rond gewerkt om direct ons assortiment aan te passen. Voor ons juist een moment om te laten zien waar wij sterk in zijn. En zolang het virus of de overheid ons geen halt toeroept zijn we niet te stoppen.

Op 17 maart zijn de eerste producten online gekomen! Leuke en lieve pakketjes die eenvoudig te versturen zijn. Buizenpost, muurbloempjes, geboortecadeautjes maar ook traktaties voor kinderen die in deze periode jarig zijn. Juist voor deze kinderen is trakteren een feest!  

Alle producten zijn klaar om verstuurd te worden. De specifieke brievenbuscadeautjes op onze website zijn inclusief verzendkosten en kan naar elk gewenst adres binnen Nederland verstuurd worden. Ook is er de mogelijkheid om een berichtje toe te voegen. De berichtjes zullen wij handgeschreven toevoegen aan de gekozen pakketjes. Is toch net iets leuker en persoonlijker dan een geprint berichtje. Daarnaast is het vanaf vandaag mogelijk de normale potten te laten vullen. Snoepjes, koekjes maar ook kunst- of echte planten. Mail naar info@t-u-t.nl wij zitten al klaar om jullie vragen te beantwoorden!

Liever de pakketjes in een winkel kopen of een specifieke vraag? Ga dan naar het dichtstbijzijnde verkooppunt en vraag gerust. De winkels waar wij mee samenwerken zijn juist een selectie winkels die de klant centraal heeft staan en hun uiterste best doen om aan de wens van klanten te voldoen of zoveel mogelijk in tegemoet te komen.

Team Tutspul

Tutspul