• polderlivingenlifestyle@outlook.com

Polder Parels

Polder Parels

Polder parels koopt en verkoopt tweedehands merkkleding. Vind u het leuk om mee te doen, lees dan onderstaande aandachtig door.

Polder Parels verkoopt dames- en herenkleding, schoenen, tassen en accessoires. Stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Nieuwe kleding mag ook ingebracht. Artikelen zoals lingerie, pyjama’s, sokken, maillots en dergelijke nemen we niet in. ,

Wanneer mag ik inbrengen?
Inbrengen van kleding mag alle ochtenden, dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 -12:00, aan de Dieze 50 te Dronten
Wij schrijven u en uw kleding dan in, omschrijven samen de kleding en voeren het in.

Inbrengen van herfst- en winterkleding kan van augustus t/m december. Ook schoenen, tassen en jassen zijn van harte welkom, mits in perfecte staat. In januari starten we weer met de eerste voorjaarsinbreng, in maart begint de zomerinbreng.

Welke kleding neemt Polder Parels in?
In principe nemen wij alleen de betere merken in, maar artikelen van Only, H&M of Bershka, kunnen soms ook goed verkocht worden. Wij nemen geen kleding in van Bristol, Scapino, Vogele, Miss Etam of Promiss.

Hoe moet u de kleding aanleveren?
De kleding moet gewassen en gestreken zijn, netjes verpakt in een stevige shopper. Uw naam plus telefoonnummer moet op de tas geplakt zijn, zichtbaar voor ons. Kleding mag niet vaal, gekreukt of pillerig zijn. Er mogen geen gaatjes in zitten en geen vlekken. Hoe mooier en frisser de kleding eruitziet, hoe beter de verkoop!

Uw kleding is ingeleverd: Wat nu?
Zodra u de kleding heeft ingeleverd, zullen wij zorgen dat het binnen 7 werkdagen in de winkel hangt. We laten de kleding 6 weken hangen. De prijs bepalen wij, dit laten we afhangen van vraag en aanbod, trends ed. Heeft u nu een speciaal item waar u een bepaalde prijs voor hebben wilt, dan overleggen we uiteraard met u. We komen er hoe dan ook wel uit.

Welk percentage krijgt u?
U ontvangt 45% van de verkoopprijs. De btw over de verkoop betalen wij. U kunt uw tegoed laten uitbetalen via de bank, contant ontvangen of in de vorm van een cadeaubon krijgen. Let op: U dient de 6 weken zelf in de gaten te houden.

Wie is er verantwoordelijk?
Ondanks onze goede zorgen voor de kleding kan er altijd iets misgaan. U blijft verantwoordelijk voor de kleding. Klanten mogen bij ons binnen de week ruilen, ze kunnen dan de kleding tegen een ander stuk ruilen of ze ontvangen een tegoedbon voor de kleding.

Na 6 weken haalt u de kleding weer op. Doet u dat niet, dan gaat het vanuit ons naar een goed doel. Ook hier weer, u dient zelf de 6 weken in de gaten te houden.

Niet alleen doet u mee aan het recyclen, u zorgt er ook voor dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een uitgelezen kans krijgen om in een echte winkel wat ervaring op te doen en deel te nemen aan het arbeidsproces. Zij zullen, onder supervisie, hun uiterste best doen uw kleding aan de man te brengen. Dit zijn natuurlijk de echte Polder Parels!