• polderlivingenlifestyle@outlook.com

Polder Parels

Polder Parels

Polder parels koopt en verkoopt tweedehands merkkleding. Vind u het leuk om mee te doen, lees dan onderstaande aandachtig door.

Polder Parels verkoopt dames- en herenkleding, schoenen, tassen en accessoires. Stijlvolle artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Nieuwe kleding mag ook ingebracht. Artikelen zoals lingerie, pyjama’s, sokken, maillots en dergelijke nemen we niet in. ,

Wanneer mag ik inbrengen?
Inbrengen van kleding mag alle ochtenden, dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 -12:00, aan de Dieze 50 te Dronten
Wij schrijven u en uw kleding dan in, omschrijven samen de kleding en voeren het in.

Inbrengen van herfst- en winterkleding kan van augustus t/m december. Ook schoenen, tassen en jassen zijn van harte welkom, mits in perfecte staat. In januari starten we weer met de eerste voorjaarsinbreng, in maart begint de zomerinbreng.

Welke kleding neemt Polder Parels in?
In principe nemen wij alleen de betere merken in, maar artikelen van Only, H&M of Bershka, kunnen soms ook goed verkocht worden. Wij nemen liever geen kleding in van Bristol, Scapino, Vogele, Miss Etam of Promiss.

Hoe moet u de kleding aanleveren?
De kleding moet gewassen en gestreken zijn, netjes verpakt in een stevige shopper. Uw naam plus telefoonnummer moet op de tas geplakt zijn, zichtbaar voor ons. Kleding mag niet vaal, gekreukt of pillerig zijn. Er mogen geen gaatjes in zitten en geen vlekken. Hoe mooier en frisser de kleding eruitziet, hoe beter de verkoop!

Uw kleding is ingeleverd: Wat nu?
Zodra u de kleding heeft ingeleverd, zullen wij zorgen dat het binnen 7 werkdagen in de winkel hangt. We laten de kleding 6 weken hangen. De prijs bepalen wij, dit laten we afhangen van vraag en aanbod, trends ed. Heeft u nu een speciaal item waar u een bepaalde prijs voor hebben wilt, dan overleggen we uiteraard met u. We komen er hoe dan ook wel uit.

Welk percentage krijgt u?
U ontvangt 45% van de verkoopprijs. De btw over de verkoop betalen wij. U kunt uw tegoed laten uitbetalen via de bank, contant ontvangen of in de vorm van een cadeaubon krijgen. Wilt u uitbetaald? Neem dan contact met ons op. Iedere donderdag betalen we de mensen uit die een aanvraag hiervoor gedaan hebben. Stuur eenvoudigweg een mail met uw naam en uw rekeningnummer en we kijken het graag voor u na. Vergeet hierbij niet uw rekeningnummer me door te geven. Let op: Wilt u uw restkleding terug? Neem dan zelf even contact met ons op. We hebben 4-5 werkdagen nodig om uw kleding terug uit de rekken te halen.

Wie is er verantwoordelijk?
Ondanks onze goede zorgen voor de kleding kan er altijd iets misgaan. U blijft verantwoordelijk voor de kleding. Uiteraard zorgen wij er in de winkel voor dat het schoon en heel blijft.

Dankuwel dat u meedoet aan het recyclen, samen zorgen we voor een schonere planeet.  En wie is er nou niet blij met een verborgen pareltje tegen een zeer betaalbare prijs. De nieuwe eigenaar blij, de oude eigenaar blij. Win-win!