• polderlivingenlifestyle@outlook.com

Fairtrade

Producten

van onze ondernemers

Mus & co

In de unit van Mus &Co! een ruime keuze uit diverse soorten nestkastjes, voor onder andere de mus, mees, roodborst, pimpelmees, boomkruiper. En ook mooie vleesrmuis kasten en nesten voor de boeren zwaluw en de huis zwaluw. Ook voor de eekhoorn een huis en verschillende voederhuizen! Verder zijn er diverse soorten insektenhotels en vlinderkasten! En […]

HILLIGJE

Begonnen met een webboetiek waar ik de liefste kadootjes voor mama en baby verkoop. Elk kadootje kies ik persoonlijk voor jou uit. De liefste kadootjes voor kraam, geboorte of gender reveal party staan voor jou klaar. 

HoneyBeez

Bij HoneyBeez kun je leuke (gepersonaliseerde) baby musthaves shoppen! Super leuke items als kraam cadeau maar natuurlijk ook leuk voor jezelf!  

up-cycle-up

Voor creatieve cadeaus. Handgemaakt van 2ehands voorwerpen, die anders weggegooid zouden worden. Elk object is uniek, exclusief, gekozen en geschilderd op een manier, die een ieder” die het als cadeau krijgt, of voor zijn of haar eigen huis wil hebben, enthousiast zal maken.

@feestje-feestje & @mijnhoutenfamilie

Bij ons kun je terecht voor alles op inpak gebied, van inpakpapier tot cadeau stickers en van lintjes tot cadeauzakjes! Kortom alles wat je nodig hebt om een leuk cadeautje in te pakken! Maar ook kun je bij ons terecht voor gepersonaliseerde houten families, deze kun je zelf samen stellen naar wens! En kun je […]

Henry van’t Ende Beelden

Ik maak al 25 jaar beelden van beton. Het is een uit de hand gelopen hobby en ik maak nog steeds elke dag met veel plezier beelden. Leuk om kado te doen of in eigen tuin te zetten.

Q & S CREATIONS

Bij Polder Living & Lifestyle verkopen en presenteren wij onze CHOCOKAATJES. Dit zijn onder andere luxe repen en chocoharten. Deze zijn naar wens te personaliseren. Onze chocokaatjes worden met veel liefde en aandacht gemaakt met Belgische Callebaut chocolade.

lokaal living