• polderlivingenlifestyle@outlook.com

groen/tuin

Producten

van onze ondernemers

BK home

Alle stukken zijn gemaakt op het aardewerkwiel en met de hand geschilderd Ik hou ervan om veel glazuurcombinaties te experimenteren om elk aardewerk unieker en anders te maken Wat ik het leukst vind, is om aardewerk te maken zoals mokken of borden die je elke dag in een andere gelegenheid kunt gebruiken Al mijn stukken […]

Nancy Watetu Schut

  Ik heb altijd de behoefte gehad de Masai vrouwen te helpen die dit prachtige handwerk Maken, via de shop probeer ik hen nu te steunen. Het zijn meest arme families En alle beetjes helpen om de kinderen onderwijs te kunnen geven, gezondheidszorg En soms zelfs voedsel.

Mauve Bags

Bij Mauve Bags ben je aan het juiste adres voor o.a. handgemaakte mozaïeken tassen, telefoonkoorden, bag straps en geweldige shoppers. Met onze ontwerpen creëren we unieke items voor iedere gelegenheid.

Betere producten

Wij verkopen producten die op een betere manier gemaakt zijn, en die wegwerpartikelen vervangen

Op Rozen Zitten Brocante & groen

De liefde voor byzondere Franse Brocante en het zoeken ernaar zit in ons DNA. We hebben onze krachten gebundeld en doen waar we goed in zijn : het maken van natuurlijke kransen en de styling van alle items. Onze kracht is mooie combinaties maken en daardoor een mooi plaatje neerzetten.

liefenLeaf

Gedroogde maar zeker ook geperste bloemen verdienen een plek waar ze stralen. Wat is nou mooier dan een geperste roos in een prachtige lijst? Bijzonder! Herbarium 2,0. Wij maken het, uniek en handgemaakt! Tevens hebben we een mooie collectie cadeaus met droogbloemen en aanverwante woonaccessoires.

Meer dan Lief

cadeautjes voor iedereen die je meer dan lief is.

Nave diverse producten

NAVE staat voor NAomi VErwijk en de diverse producten spreken eigenlijk voor zich ik maak niet alleen babyproducten, maar heb zo af en toe ook andere dingen bijvoorbeeld kleding.     Baby en Kids