• polderlivingenlifestyle@outlook.com

Kleding

Producten

van onze ondernemers

Studio Blocknote

House Raccoon

House Raccoon is een super cool Belgisch atelier dat unieke designdecoratie en cadeaus maakt. Plus! Ze organiseren dé beste terrazzo workshops doorheen België en Nederland. Alle House Raccoon-producten worden 100% ontworpen, getest en gemaakt in hun atelier in Antwerpen. En daar zijn ze meeeega trots op! Hun missie is om verandering te inspireren, de wereld […]

Jolasch 68 pottery

zij maakt keramiek met liefde en passie voor het dagelijks gebruik. Hobby & creatief

Op Goud Geluk

Op Goud Geluk maakt jou graag blij met unieke en duurzame sieraden, geïnspireerd door jouw verhaal en op ambachtelijke wijze gemaakt van natuurlijke materialen. Zodat jij een herinnering aan een bijzonder moment of belangrijk persoon, blijvend met je me kunt dragen. Naast haar sieraden heeft Astrid van haar meest kleurrijke, zelfgemaakte, tulpenfoto’s mooie wenskaarten, een […]

Nancy Watetu Schut

  Ik heb altijd de behoefte gehad de Masai vrouwen te helpen die dit prachtige handwerk Maken, via de shop probeer ik hen nu te steunen. Het zijn meest arme families En alle beetjes helpen om de kinderen onderwijs te kunnen geven, gezondheidszorg En soms zelfs voedsel.

Mauve Bags

Bij Mauve Bags ben je aan het juiste adres voor o.a. handgemaakte mozaïeken tassen, telefoonkoorden, bag straps en geweldige shoppers. Met onze ontwerpen creëren we unieke items voor iedere gelegenheid.

Betere producten

Wij verkopen producten die op een betere manier gemaakt zijn, en die wegwerpartikelen vervangen

Op Rozen Zitten Brocante & groen

De liefde voor byzondere Franse Brocante en het zoeken ernaar zit in ons DNA. We hebben onze krachten gebundeld en doen waar we goed in zijn : het maken van natuurlijke kransen en de styling van alle items. Onze kracht is mooie combinaties maken en daardoor een mooi plaatje neerzetten.