• polderlivingenlifestyle@outlook.com

Woondecoratie

Producten

van onze ondernemers

Fluffymania

fluffymania is ontstaan uit de wens om één enkele GO TO-winkel te creëren, waarin een zorgvuldig samengestelde selectie van onze geliefde merken en ontwerpers in de wereld van kinderspeelgoed, kleding en interieurs wordt samengebracht.   Ik heb me vooral op Europa gericht om de allerbeste originele designermerken te verzamelen die samen de fluffymania-look creëren. De […]

Pakketje vol liefde

Hoe leuk is het om met je beste vriendin te gaan ondernemen?! Wij zijn ruim 15 jaar vriendinnen en hebben sinds twee jaar pakketjevolliefde. Vind jij het leuk om cadeautjes als feestjes in te pakken? Dan vind je bij ons de leukste items.

JoanysArt

JoanysArt is een creatief proces in een drukke wereld van werken, zorgen, leven en genieten. In die creativiteit staat verf op dit moment in mijn leven centraal. ik verkoop sieraden, kleine woonassecoires, schilderijen en ansichtkaarten met foto’s van het proces van maken.    

Paulijn.

Voor leuke handgemaakte kinderkleding Maar ook slabbetjes met geborduurde teksten  

Dinie’s haakcreaties

voor prachtige haakcreaties zoals lampen, kroonluchters en natuurlijk hoort daar ook een mooie tas bij!

Little Wishes

  voor handige lijstjes en planners om het overzicht te houden. maar ook  Journals en mindcards en stationary. Merken als Irmadammekes ,Tinne & Mia en het engelse LSW.

Petra’s sieradenwereld

Zoekt u leuke handgemaakte sieraden tegen een betaalbare prijs? Zoek dan niet Verder en kom bij mijn hoekje kijken. De meeste sieraden heb ik zelfgemaakt. 

is JanWillem Kunst

Hij vind het erg leuk om van oude gereedschappen maar ook bestek, hoefijzers, brandblussers, enz. grappige figuren te maken.